GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
5 Mart 2024 Salı 09:30

Yağmur yağdı… Trafik tıkandı!

İzmir’de sabah saatlerinde etkili olan yağmur kentte trafik tıkanıklıklarına sebep oldu. Trafik kentin ana arterlerinde durdu.

EGEDESONSÖZ – İzmir’e sabahın erken saatlerinde batı ilçelerden giriş yapan yağışlar ilerleyen dakikalarda merkeze geldi.

İzmir’in merkezinde etkili olan yağış sonrasında trafik tıkandı.

Özellikle tıkanıklık Karşıyaka’dan Bayraklı yönüne giden Anadolu Caddesi’ne yer aldı. Anlık trafik bilgilerini aktaran internet sitelerinde yaşanan tıkanıklık kırmızı seviyelerinde devam etti. Araçlar zaman zaman durma noktasına geldi.

Karşıyaka’dan Bayraklı ve Bornova yönüne giden İzmir Çevre Yolu da yine haritalarda kırmızı olarak göründü. Çevre Yolu’ndaki tıkanıklık İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne kadar devam ediyor.

İzmir’de bir diğer durma noktasına gelen yer ise Yeşillik Caddesi oldu. Ballıkuyu civarından başlayan tıkanıklık Altınyol’a kadar devam ediyor.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda İzmir merkezine girişlerde zaman zaman tıkanıklık yaşanıyor. Yol Karataş civarında durma noktasına geliyor.

Konak Tüneli’nde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na inen kavşakta da yol durma noktasına geldi. Tünel içerisinde de harita kırmızıya döndü.