GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
8 Nisan 2022 Cuma 22:02

Will Smith'in 'tokat' cezası belli oldu!

Oscar Ödülleri Töreni'nde sunucu Chris Rock'ı tokatlayan Hollywood yıldızı Will Smith'in cezası belli oldu.

Oscar'ları dağıtan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, Smith'in 10 yıl boyunca kurum tarafından düzenlenen herhangi bir etkinliğe katılmasını yasakladı.

GÖZYAŞLARIYLA ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Smith, Oscar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmasında, kendisini ailesini korumak zorunda hissettiğini söyleyerek şöyle devam etti:

"Bizim yaptığımız işi yapanların bu tür hakaretleri kaldırabilmesi gerektiğini biliyorum; insanların hakkınızda delice konuştuğunu, size saygısızlık ettiğini, bunun karşılığında gülümseyip her şey yolundaymış gibi davranmanız gerektiğini biliyorum. Ama sevgi insana delice şeyler yaptırıyor."

SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

CBS'te Gayle King'in programına konuk olan 60 yaşındaki Jim Carrey, hem Will Smith'i hem de Hollywood'u sert şekilde eleştirdi. Oyunculuktan emekli olacağı açıklamasıyla da gündeme yerleşen Carrey, Hollywood sakinlerini "omurgasız bir grup insan" olarak nitelendirdi. Tören gecesi, Oscar ödülünü aldıktan sonra da Will Smith'in alkışlanmasının kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Will Smith aynı hareketi kendisine yapsaydı ertesi gün ilk iş olarak oyuncu aleyhine tazminat davası açacağını da sözlerine ekledi. Jim Carrey, "Smith'in hareketini, herkesin pırıldadığı bir geceye gölge düşürdüğünü" ileri sürdü ve yaptığını "bencillik" olarak nitelendirdi.