GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sosyal Medya
2 Ekim 2024 Çarşamba 14:29

WhatsApp görüşmelerinde yenilik: İki özellik birden geliyor

Meta, WhatsApp için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Her platformunda sık sık güncellemeler yapan teknoloji devi, WhatsApp için iki özelliği daha devreye aldı.

Aktif olarak milyonlarca kişi tarafından kullanılan çevrim içi mesajlaşma servisi WhatsApp, yıllar içerisinde çok sayıda yeni özelliğe kavuştu.

Henüz çok kısa süre önce Meta AI entegrasyonu gerçekleştiren teknoloji devi, profil resimlerinden ekran görüntüsü almayı engellerken, grup çağrı bağlantısı ve favori kişiler özelliklerini de uygulamaya ekledi.

GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMELERDE YENİ DÖNEM
WhatsApp’ın resmi blog sayfasından yapılan duyuruya göre kullanıcılar artık görüntülü aramalarda filtre ve yeni arka planları deneyimleyebilecek.

Görüntülü görüşmeler için eklenen yeni arka plan ve filtreler arasında; sıcak, soğuk, siyah beyaz, düşsel ve balık gözü gibi seçenekler yer alıyor. Ayrıca oturma odası, ofis, plaj, orman ve gün batımı gibi arka planlar arasından da seçim yapabileceksiniz.

Görüntülü görüşmeleri çok daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan Meta, aynı zamanda WhatsApp için Rötuş ve Düşük Işık seçeneklerini de aramalara ekledi. Bu sayede daha canlı görüntüler elde edilecek.

Hem Android hem de iPhone kullanıcıları bu özelliği gelecek haftadan itibaren almaya başlayacak.