GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
16 Kasım 2020 Pazartesi 11:54

Virüsü yendi... Görevine geri döndü

5 Kasım tarihinde koronavirüs salgınına yakalanan Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği paylaşım ile zorunlu izolasyon sürecinin tamamlandığını duydu.

EGEDESONSÖZ - Türkiye ve İzmir'de artan koronavirüs vakaları sonrası, birçok siyasetçi testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. İzmir'de de gerek AK Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri, gerekse ilçe belediye başkanları da salgına yakalanan isimler arasında yer almıştı.

Koronavirüs salgınına yakalandığını açıklayan isimlerden biri de Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş olmuştu. 5 Kasım tarihinde sosyal medya hesabı üzerinden virüse yakalandığın duyuran Başkan Eriş'ten bugün iyi haber geldi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ
Müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Başkan Eriş, yeniden çalışma arkadaşları ile buluşacak olmasından dolayı heyecanlı olduğunu belirtti. Eriş, "Covid-19 ile ilgili tedavimin bir parçası olan zorunlu izolasyon bugün itibariyle tamamlandı. Aynı heyecan ve enerjiyle görevimin başında olmak mutluluk verici.

Yeniden bir arada olmanın sevincini yaşadığım çalışma arkadaşlarımla birlikte,gerek pandemi önlemleri gerekse de kentimizin dört bir yanındaki çalışmalarla hemşehrilerimizin sağlıklı,huzurlu,rahat ve daha yeşil bir kentte yaşaması için var gücümüzle sahada olmaya devam edeceğiz.

Yeter ki siz hepimizin sağlığı için maske, mesafe ve temizlik önlemlerine dikkat edin. Biz sizin için buradayız. Ödemiş bizim evimiz biz büyük bir aileyiz" ifadelerine yer verdi.