GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Astroloji
9 Ekim 2017 Pazartesi 09:58

Venüs Terazi burcunda, aşk kapıda: 8-15 Ekim astrolojisi

Dolunayın etkisinden sonra, 8 Ekim Pazar günü Güneş ile akılcı Merkür’ün kavuşum yapması olaylara mantıklı ve tarafsız yaklaşmamıza yardımcı olacak.

Pazartesi: Güneş-Merkür kavuşumu Terazi burcunun 15.derecesini şenlendirecek. Zekanın ve adalet duygusunun öne çıktığı bugün köklü değişiklikler yasal arayışların bir sonucu da olacak. Kariyer ve prestij konusunda yön değişikliği kazandıran tutum olabilir.

Salı: Jüpiter Akrep burcuna yerleşiyor. Yeni bir dönem başlıyor. Şanslı olduğumuz alanlar artık başkalarının kaynakları, sponsorlar, yer altı kaynakları ve iyileşmek üzere yapılan ameliyatlar. 12 yıl öncesinden daha verimli bir dönem yaşanacağı kesin. Ancak Merkür-Plüton sert açısı sözlerin özenle seçilmesi gerektiğini hatırlatıyor. Aksi halde kayıplar gerçekleşebilir.

Çarşamba: Sürprizlerin sevindireceği bir gün! Ay-Uranüs olumlu açısı orijinal düşüncelerin mutluluğa çıkacağını müjdeliyor. Öte yandan Satürn-Mars arasındaki sert açı, saldırılardan, doğal afetlere uzanan bir dizi korkutucu olayı çağrıştırıyor.

Perşembe: Bir gün önceki sert açılar sürüyor. Dolayısıyla doğal afetler veya ölümle sonuçlanan saldırılar bugününde konusu. Öte yandan Ay düğümleri-Satürn arasındaki güzel açı emeklerin karşılığının alınmasını sağlayacak.

Cuma: Kalıcı anlaşmalar imzalamak için harika bir gün. Merkür-Satürn-Ay düğümleri günü destekliyor. Yine de suç sayılacak adımlar atmadığınıza emin olmalısınız.

Cumartesi: Güneş, Merkür, Satürn Ay düğümleriyle uyumlu. Bunun anlamı kadersel olayların yaşanabileceği bugün gezegenlerden destek alıyoruz demek. Yani geleceğimizi belirleyecek doğru seçimler yapacak, doğru adımlar atacak, doğru kararlar alarak sürekliliği sağlayacağız.

Pazar: Ay ve Venüs duyguları, aşkı, duygusal ilişkileri ifade ediyor. Ay, Kuzey ay düğümü ile buluştu, Güneşe, Satürn’e gülümsüyor. Kader karşımıza şahane bir fırsat çıkarıyor. Değerlendirerek, kişiliğimizin olumlu yanlarını besleyecek, aşkı en saf ve yoğun halde yaşayacak gücü bulacağız.

Venüs Terazi burcuna yerleşti. Bir ilişkiye ihtiyaç duyma zamanı. Özgürlükler yerine ortaklıkları koymaktan yana tavır alacak, partnerimizle saygılı ve mantıklı bir yaşam ortaklığına evet diyeceğiz. Venüs’ün bu konumu hava grubu burçlar ve Aslan, Yay burçları ile yükselen burcu bunlardan biri olanlar için harika.

Su Karakuş/Uzman Astrolog