GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Mayıs 2018 Perşembe 12:32

Vekil Bayır 'yuva'ya döndü: Görev tamamlandı!

İzmir Milletvekili Tacettin Bayır partisi CHP’ye geri dönmesi için, “Görev başarıyla tamamlandı. Şimdi sahaya ineceğiz, CHP iktidarı için tüm gücümüzle çalışacağız. Saat 14:00 gibi genel merkeze gidip aday başvurusunda da bulunacağız” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- İYİ Parti’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) grup kurması ve seçime girmesi için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) transfer edilen 15 milletvekili geri döndü.

GÖREV TAMAMLANDI
Partiler resmi açıklamaları yaparken İzmir Milletvekili Tacettin Bayır Egedesonsöz’e konuştu. Bayır, “15’lerin görevi tamamlandı. Yuvaya döndük. Biz bir demokrasi görevi için gitmiştik. İYİ Parti’nin seçime katılması için yapılan bir operasyondu. Görev başarıyla tamamlandı. Şimdi sahaya ineceğiz, CHP iktidarı için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

ADAYLIĞA BAŞVURU YAPACAĞIZ
Milletvekili aday adaylığına başvurusu için konuşan Bayır, “Bizim için son gün diye bir şey yoktu. Mayıs’ın 21’inde seçim kuruluna listeler verilecek. Biz bugün itibariyle İYİ Parti’den istifa edip CHP’ye kaydımızı yaptık. Saat 14:00 gibi genel merkeze gidip aday başvurusunda da bulunacağız” ifadelerini kullandı.