GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
11 Haziran 2018 Pazartesi 14:20

Vekil adayı Eroğlu: İzmirlilerin çektiği sorunları çözmek için aday oldum

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, kamera karşısına geçti İzmirlilere seslendi.

İzmir’in kendisi ve ailesi için bir yaşam biçimi olduğunu söyleyen Eroğlu, söze “havası güzel, suyu güzel, en önemlisi kadını güzel şehir” diye başladı. 2 çocuğunu İzmir’de büyüttüğünü torunlarını da İzmir’de büyütmek istediğini söyleyen Eroğlu, İzmir’in altyapısının, otoparkının, trafiğinin başlıca sorun olduğunu belirterek “İzmirliyi sıkıntıya sokan tüm sorunları çözmek, cevap vermek için aday oldum” dedi.

“İZMİR İÇİN ÇOK PROJEMİZ VAR”
Kim olduğu, neden aday olduğu ve neler yapacağını tam 1 dakika içerisinde kelimelere döken AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun olduğunu söyledi. Yalnızca kendisinin görüntülendiği ve vatandaşlarla buluştuğu anların yer aldığı fotoğraflarında paylaşıldığı videoda İzmir’in güzelliğinden ve tüm ailesi için öneminden söz eden Eroğlu, seçildiği takdirde aday olduğu kentin projelerinin hazır olduğunu dile getirdi. Projelerin başında ‘Millet Bahçesi’ projesinin yer aldığını anlatan Eroğlu, “Bu proje Hükümetimizin projesi. Atıl duran kullanılmayan ve geniş alanlara sahip olan yerlerde yeşiliyle göletiyle insanımıza nefes aldıran dinlenme alanları yapacağız. AK Parti’nin insan odaklı hizmet anlayışı sürecek” diye konuştu.

GÜÇLÜ LİDER GÜÇLÜ KADROLAR
AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesaplarından (Twitter, facebook) yayınlanan ve geniş kitlelere yayılan videoda AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Melek Eroğlu partisinin her şeyden önce Recep Tayyip Erdoğan gibi güçlü bir lidere sahip olduğunu sözlerine ekledi. Herkesi AK Partiye gelmeye davet eden Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı; “8 yıldır AK Partinin içerisindeyim. Siyasete AK Parti ile başladım. Güçlü bir lider ve güçlü kadrolarla beraber büyük projeleri hayata geçirebileceğimiz tek yer AK Parti. Hep beraber AK Partiye”