GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Kasım 2016 Perşembe 21:54

Ve Kılıçdaroğlu 2 günlük yoğun mesai için İzmir’de

CHP Genel Başkanı akşam saatlerinde kente geldi. Kılıçdaroğlu Cuma ve Cumartesi günü İzmir’de belediye başkanları ve parti yöneticileriyle yerel politikaların ve seçim stratejilerinin masaya yatırılacağı zirveye katılacak ayrıca partili belediyelerin önemli projelerinin kurdelesini kesecek.

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu haftasonunda belediye başkanları zirvesi ve bir dizi açılış için İzmir’e geldi.

Ankara’dan akşam saatlerinde havayoluyla İzmir’e gelen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Cuma ve Cumartesi günü İzmir’de belediye başkanları ve parti yöneticileriyle yerel politikaların ve seçim stratejilerinin masaya yatırılacağı zirveye katılacak ayrıca partili belediyelerin önemli projelerinin kurdelesini kesecek.

Kılıçdaroğlu’nu Adnan Menderes Havalimanı’nda CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven, İzmir Milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yöneticileri karşıladı.

Kılıçdaroğlu havaalanından genel başkan yardımcıları ve Başkan Kocaoğlu ile birlikte Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'ne geçti. CHP Lideri başkanlar zirvesine sahne olacak salonda son kontrolleri yaptı ve buradan Swiss Otel’de geçerek dinlenmeye çekildi. Kılıçdaroğlu Cuma sabahı iki günlük yoğun mesainin startını verecek.

AASSM’DE ZİRVE
Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek ‘başkanlar zirvesi’ Cuma sabahı başlayacak. Kanun hükmünde kararnameler, OHAL süreci, belediye projeleri, yerel ve genel seçim öncesinde hazırlıklar, kentsel dönüşüm, kırsal kalkınma, ulaşım ve altyapı projeleri, belediyelerin mali durumları gibi birçok konunun masaya yatırılacağı ziyarette açılışlar da gerçekleştirilecek.

ÖNEMLİ PROJELERİN KURDELESİNİ KESECEK
Kılıçdaroğlu’nun 2 günlük temasları sırasında Narlıdere Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla yapımını tamamladığı Yaşar Kemal Vadisi’nin, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen eski DGM binası yeni Meslek Fabrikası’nın, Buca’daki sosyal kampüsün ve Tarık Akan Gençlik Merkezi’nin açılışlarını da yapması planlanıyor.

İŞTE SAAT SAAT PROGRAM