GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
10 Nisan 2017 Pazartesi 10:54

Ve Başbakan’ın İzmir programı netleşti: İlçe mitingleri yapacak…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte İzmir’e gelen Başbakan Binali Yıldırım’ın kentteki programı büyük oranda netleşti. Yıldırım, ilçe mitingleri ve sivil toplum kuruluşları zirvelerinde vatandaşlarla buluşacak.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ - İzmir mitinginin ardından kentte kalan ve yoğun referandum programı yapan Başbakan Binali Yıldırım’ın durumu netleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı İzmir’den uğurladıktan sonra kentte kalan Başbakan Yıldırım, günü FOX TV'de yayınlanan programda gündemi değerlendirerek açtı. 

- BAŞBAKAN 'İZMİR'İ VE 'BÜYÜK MİTİNGİ' ANLATTI... 

Başbakan daha sonra İzmir Konak Polisevi'nde Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programına katıldı. İzmir'de polislere seslenen Başbakan Yıldırım, devlet görevlilerinin güvenliği sağlanırken vatandaşların tedirgin edilmemesi konusunda uyarıda bulundu.

- BAŞBAKAN İZMİR'DE POLİSLERE SESLENDİ... 

Yıldırım akşam saatlerinde Aydın'a giderek İstasyon Meydanı'ndaki mitingde vatandaşlara seslenecek. 

Başbakan Yıldırım, Salı günü sabah kahvaltısında İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Selahattin Hünü ve İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’nun koordinasyonunda esnaf teşkilatıyla buluşacak. Buluşma, Kaya Termal Otel’de gerçekleştirilecek.

Başbakan Yıldırım, aynı gün Buca ve Gaziemir ilçelerinde mini mitingler yaparak otobüsün üzerinde vatandaşlara seslenecek. 

Saat 18:00 itibariyle kentten ayrılacak olan Yıldırım’ın İstanbul’da Erzincanlılar Derneği’nin organizasyonuna katılması bekleniyor. 

Çarşamba günü yeniden İzmir’de olacak olan Yıldırım sabah saatleri itibariyle yine sahada olacak. Kentte bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla kahvaltıda buluşacak. Ardından Bornova ve Bayraklı ilçelerinde mitingler yapacak. Saat 20:00 itibariyle de Kaya Termal Otel’de İzmir’de bulunan iş dünyası ve basın kuruluşları temsilcileriyle  "İzmir Buluşması" isimli toplantıda bir araya gelecek.