GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Kasım 2018 Perşembe 12:42

Ve AK Parti İzmir’de ilk resmi açıklama: Kaymak aday adaylığını ilan etti!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Özcan Kaymak, Kiraz Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen açıkladı. Kaymak, “İlçemize AK Parti belediyeciliğini benimsetmek istiyorum” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye’de siyasi partiler 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere kilitlendi. Süreç İzmir’de hareketli bir şekilde yaşanıyor. Genel merkezin oluşturduğu takvimi işleten Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) aday adaylıklarına başvuruları sürecini tamamlarken bu kez yoğunluk AK Parti’de başladı.

Partide 5 Kasım’da start alan başvuru süresi 12 Kasım’da sonlanacak. Aday adaylıkları başvuruları ilçe ve il teşkilatına iletilirken ilk resmi açıklama Kiraz’dan geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından 2014 yerel seçimlerde kazanılan ilçe Belediye Başkanı Saliha Özçınar’ın AK Parti’ye geçmesiyle iktidar değişikliği yaşamıştı.

AK BELEDİYECİLİĞİ İLÇEMİZE BENİMSETMEK İÇİN ADAYIM!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olan Özcan Kaymak, 2019 seçimlerinde başkanlığa talip olduğunu resmen açıkladı. Kaymak, “Gençlik kolları kurucusu, ana kademe yönetim kurulu üyeliği, teşkilat başkanlığı, cumhurbaşkanlığı seçiminde koordinasyon başkanlığı, anayasa değişikliği oylamasında SKM başkanlığı, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde SKM başkanlığı görevinde bulundum. Yine yerel seçimlerde partimden hem Kiraz Belediyesi hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçilmiş olup halen görevime devam etmekteyim. Türkiye’nin ufkunu açarak, gücünü dünyaya duyuran, mazlumun ve kimsesizlerin kimsesi olan, özü milletin hamuruyla yoğrulan, Milet varsa biz de varız diyen, zalimin karşısında dik duran, biz millete hizmetkar olmaya geldik diyen, 15 Temmuz’da sinmeyen, ceketini alıp gitmeyen, ülkesi ve milleti için canından geçen eşsiz lider, halka hizmet hakka hizmettir diyerek durmadan, yılmadan, yorulmadan, ilerleyen, milletin adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kutsal davası için milletin adresi AK Parti’mizden, millete hizmet yolunda kapıları sonuna kadar açık, partimizin vizyon ve misyonuna uygun, AK belediyeciliğini ilçemize benimsetmek, gönüllere yollar yaparak, milletimizle el ele, omuz omuza vererek hizmet etmek için Kiraz Belediye Başkanlığına adayım” dedi.