GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
5 Aralık 2017 Salı 10:39

Vatanım Sensin’e Alina Boz sürprizi

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala yayınlandı. 36. bölüm fragmanına son dönemin popüler isimlerinden Alina Boz damga vurdu.

Vatanım Sensin 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Yunanlıların tuzak kurduğunu öğrenen Dağıstanlı, Hilal'i öldürmek için harekete geçmiş, aynı sırada Cevdet'in Dağıstanlı'ya silah doğrultması kafalarda soru işareti bırakmıştı. İkili arasında restleşmenin sonucunu merak eden izleyiciler, yeni bölüm fragmanını araştırıyordu. Yeni görüntülerle birlikte ilk ipuçlarını edinen izleyiciler, bir de sürprizle karşılaştı. Paramparça dizisinin Hazal'ı olarak bilinen Alina Boz'un ufak sahnesi merak uyandırdı. Peki genç oyuncunun canlandıracağı karaktere ilişkin detayların belli olacağı Vatanım Sensin 36. bölümünde neler yaşanacak?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Tevfik, bildiği sırları Azize'nin yanında gün yüzüne çıkartır. Cevdet'in gizli vazifesini bildiğini paylaşınca Azize'nin suratında şaşkınlık ifadesi belirir. Azize'nin başına gelen kötülükler, Cevdet'in gizli görevine engel olacak mı?
Leon, zorla kaçırılan Hilal'i aramaya devam etmektedir. Fakat Hilal'i kaçıran Kerim'in aklında evlilik gibi uçuk bir plan vardır. Leon, Hilal'i bu beladan kurtarmayı başarabilecek mi?
Dağıstanlı'nın çiftliğini öğrenen Cevdet, artık yüzleşme zamanının geldiğini düşünür. Dağıstanlı'nın karşısına çıkar ve gizli şifreyi söyler. Dağıstanlı ve Cevdet, vatan mücadelesinde ittifak olacaklar mı?
Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!