GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Mart 2023 Perşembe 14:28

Vatan Partisi İzmir’de imza seferberliği… Başkan Cengiz: Arap atı gibi geç açılıyoruz

Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı aday adayı Doğu Perinçek’in aday olması için gereken 100 bin imzayı toplayacaklarına emin olduğunu ifade etti. Cengiz açıklamasında “İmza kampanyalarımızdan bilindiği üzere bizler Arap atı gibi daha geç açılıyoruz. İmza kampanyasında, geçen her gün daha da şahlanarak devam edeceğiz. Ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in aday olmasını sağlayacağız” dedi.

Ahmet Can Karataş/EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın genel seçimlerin tarihini 14 Mayıs olarak açıklamasının ardından siyasi partiler aday adaylığı için harekete geçti.

Cumhur İttifakı paydaşları adaylarının yeniden Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu açıklamasının arından ise geçtiğimiz günlerde Millet İttifakı da cumhurbaşkanlığı için adayını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak duyurmuştu.

Yüksek Seçim Kurulu’na cumhurbaşkanlığı adaylığında bulunan ve YSK tarafından adaylıkları kabul edilen Davut Turan, Doğu Perinçek, Erkan Trükten, Halil Murat Ünver, Hilmi Özden, İrfan Uzun, Muhammed Ali Fatih Erbakan, Muharrem İnce, Sinan Oğan, Tevfik Ahmet Özal ve Yakup Türkal isimleri içinse imza kampanyası devam ediyor.

İmza süreci hakkında Ege’de Sonsöz’e konuşan Vatan Partisi İzmir İl Başkanı Çağdaş Cengiz, Cumhurbaşkanı adayları Doğu Perinçek’in mutlaka 100 bin imzaya ulaşacağını belirtti. Cengiz, İzmir’de de imza ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

İMZA KAMPANYASI BUGÜN DÜNDEN DAHA İYİ…
Başkan Cengiz açıklamasında “Geçtiğimiz genel seçimlerde de Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplamamız gerekiyordu. Herkesin malumu üzerine Genel Başkanımız Perinçek geçen seçimlere 100 bin imza toplayarak aday oldu. Bu seçimlerde de ben 100 bin imzaya ulaşacağımıza eminim. İma kampanyasın da bugün dünden daha iyi ilerliyor, yarında bugünden daha iyi ilerleyecek… İmza kampanyalarımızdan bildiğimiz üzere bizler Arap atı gibi daha geç açılıyoruz. İmza kampanyasında, geçen her gün daha da şahlanarak devam edeceğiz. Ve Genel Başkanımız Doğu Perinçek’in aday olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.