GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Şubat 2019 Perşembe 12:36

Vatan'ın Kiraz adayı Ayvalı'dan tam gaz saha çalışmaları...

Tüm partiler içinde İzmir’in en genç adayı olan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kiraz Belediye Başkan Adayı Eczacı Meltem Ayvalı, Kiraz’da seçim çalışmalarına devam ediyor. Gündüzleri ev ev, kapı kapı dolaşan Meltem Ayvalı, akşamları ise kıraathaneleri ziyaret ediyor.

2019 yerel seçimlerinde tüm partiler içinde İzmir’in en genç adayı olarak bilinen Vatan Partisi’nin Kiraz Belediye Başkan Adayı Eczacı Meltem Ayvalı, saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

Aynı zamanda Vatan Partisi’nin Genel Başkan Yardımcısı ve Kirazlı esnaf bir ailenin en büyük kızı olan Ayvalı, aday olduğu ilçesinde büyük bir ilgiyle karşılanıyor.

Kiraz halkının önerilerini tek tek not alıyor

Ayvalı, gençlerle ve Kiraz İlçe Örgütü ile her gün erken saatte ziyaretlerine başlıyor. Gündüzleri ev ev, kapı kapı dolaşan Ayvalı, Kirazlı kadınların fikirlerini,önerilerini, beklentilerini elinden düşürmediği not defterine not alıyor. Yaptığı ev ziyaretlerinde Ayvalı, kadınlara ürettikleri reçelleri, salçaları, turşuları pazarlayıp markalaştıracakları bir kooperatif kurma sözü veriyor. Ayvalı, evlere yaptığı ziyaretlerde “Kadın emeğine değer kazandıracağız. Kıraathanelerde konuşma yapıp kaçmıyoruz, ev ev dolaşarak kadınları dinliyoruz. Fikirlerini, önerilerini, beklentilerini not ediyoruz. Türkiye'yi de Kirazımızı da çıkmazdan kurtarmak için programımız hazır. Sadece biraz cesur olmak lazım ve kadınlar isterse her şeyi değiştirir!” ifadelerinde bulundu. Akşamları ise kıraathanelerde Kirazlıların sorunlarını dinleyip Vatan Partisi’nin çözümlerini anlatan Ayvalı, Vatan Partisi dışında tüm seçeneklerin çıkmaz olduğunu söyledi. Ayvalı, Sanayi Sitesi’ndeki emekçileri de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 

Ayvalı, yaptığı ziyaretlerde “Üreten Türkiye mücadelesine üreten, halkçı belediyeden başlayacağız. Kendi kaderine terk edilen Kiraz’ın kaderini değiştireceğiz. Bunun için yeniden köylüyü milletin efendisi yapacağız” sözleriyle Kiraz’ın kaderini Vatan Partisi’nin değiştirebileceğini vurguladı.