GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
29 Ocak 2016 Cuma 19:07

Vali Toprak Genelkurmay Başkanı Akar’ı ağırladı

Bir dizi program için İzmir’e gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, kuvvet komutanları ile birlikte İzmir Valisi Mustafa Toprak'a konuk oldu.

İZMİR – Askeri birliklerde inceleme ve denetimlerde bulunmak ve Çiğli 2’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’ndaki mezuniyet törenine katılma üzere kente gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Kuvvet Komutanları, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Valilikte programda Orgeneral Akar’a Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep eşlik etti.

Vali Toprak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ı ve Kuvvet Komutanlarını Hükümet Konağı önünde karşıladı.

Valilik şeref defterini imzalayan Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanlarını bir süre makamda ağırlayan Vali Toprak; komutanlara teşekkür sunarak, “Genelkurmay Başkanımız ve Kuvvet Komutanlarımız olarak, Valiliğimizi ziyaretiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum, hoş geldiniz demek istiyorum” dedi.