GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Kültür - Sanat
16 Ağustos 2017 Çarşamba 17:05

Usta şair Can Yücel 91 yaşında!

Şair Can Yücel doğumunun 91. yılında dostları ve sevenleri tarafından unutulmadı. Usta şair 20 Ağustos Pazar günü Alsancak'ta düzenlenecek olan etkinlik ile yad edilecek. 

Alsancak sokaklarına Can Yücel’in şiirleri ile dokunmak isteyenler bu yıl 4’üncü kez bir araya gelecek. Alavara Kafe’nin organize ettiği etkinlik usta şair ve sanatçıları ağırlayacak. 20 Ağustos Pazar günü saat 19.30’da başlayacak olan etkinliğe yazar-şair Sezai Sarıoğlu ve Eşber Yağmurdereli’nin yanı sıra Şenol Morgül, Hakan Solmaz,Alper Siyampaş ile Ersin Elmas konuk olacak. Ayrıca Yenikapı Tiyatrosu da günün anlam ve önemine ithafen oyun sergileyecek.

Usta şair Can Yücel’in sevenlerine ve dostlarına seslenen Alavara Kafe’nin sahibi Mehmet Karakurt, “Üstadımızın doğumunun 91 yılı olması nedeniyle bu güzel güne anlam ve önem katmak için 4 dört yıldır Can’lı Günler etkinliğini büyük bir özveri ile gerçekleştiriyoruz. Amacımız Can Yücel Sokak’ta Can Yücel’in şiirlerine sevenleri ve dostları eşliğinde ses soluk katmak. Her yıl çeşitli usta şair yazar ve sanatçılar ile güne anlam katmaya çalışıyoruz. Bu yıl da çok değerli isimleri ağırlayacağız. Yeni Kapı Tiyatrosu da özel bir oyun ile geceye katkıda bulunacak. Bu değerli günde bizlerle birlikte Can Yücel’i yad etmek isteyen bütün dostlarımızı geceye davet ediyoruz” diye konuştu.