GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
26 Nisan 2023 Çarşamba 14:18

Urla’da ‘çadır’ krizi! ‘Kaymakam Bey sözünü geçiremiyor’

Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Uslucan, Urla’da Ramazan etkinlikleri kapsamında kente yerleştirilen çadırın hala kaldırılmamasını şikayet etti. Başkan Usluer çadırın kentteki bir çok faalieye engel olduğunu iddia etti. Usluer, “Çadır ufak bir çadır da değil. Ucube gibi burada duruyor. Bizler, bu çadırın kaldırılmasını istedik. Kaymakam beye de gittik… Ancak kaymakam bey sözlerini geçiremiyor. İktidar partisiler diye sözlerini geçiremiyor ve kaldıramıyorlar. Bunlar Urla’da AK Partililer ve Urla’dan öç alıyorlar” dedi. 

EGEDESONSÖZ- Urla Ziraat Odası Başkanı Muharrem Usluer basın açıklaması düzenledi. Başkan Usluer açıklamasında Ramazan için kente yerleştirilen çadırı eleştirdi. Çadırın durduğu yerde kent adına hiçbir etkinliğin yapılamadığını söyleyen Başkan Usluer şunları söyledi:

“Ramazan ayında hayırlar yapıldı. Bu çadır da ramazan ayında hayırları yapmak için kuruldu. Bunun için çok teşekkür ederiz. Millet, ramazan da iftarını açtı. Hayırlar yapıldı. Fakat ramazan biteli kaç gün oldu, bu meydanda bizim etkinliklerimiz oluyor. Mesela 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı oldu. Bu nedenle etkinlikler bölündü. Salıpazarı kuruyoruz, Salıpazarı’nda da bu çadır meydanı tam ortadan böldüğü için her şeyi bölüyor. Bundan dolayı da cuma günü enginar festivalimiz var. Enginar festivalinin olmasına bu çadır tamamen engel. Çünkü medyanı tam ortadan bölüyor. Çadır ufak bir çadır da değil. Ucube gibi burada duruyor. Bizler, bu çadırın kaldırılmasını istedik. Kaymakam beye de gittik… Ancak kaymakam bey sözlerini geçiremiyor. İktidar partisiler diye sözlerini geçiremiyor ve kaldıramıyorlar. Bunlar Urla’da AK Partililer ve Urla’dan öç alıyorlar. Başka bir anlam veremiyor bu şekilde düşünüyorum”