GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
17 Haziran 2017 Cumartesi 21:18

Urla Çocuk Bakım Evi'nde muhteşem final

Urla Belediyesi Çocuk Bakım Evi yılsonu eğlencesi ve mezuniyet töreni Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’da minik öğrencilerin törenine giderek çocukların heyecanına ortak oldular.

Urla Belediyesi Çocuk Bakım Evi’nde 2 yıldır eğitim gören 9 öğrenci mezun oldu. Yılsonu töreninin sonunda öğretmenleri Esra Paçacı tarafından tek tek sahneye çağırılan öğrenciler kep kıyafeti giymenin ve mezun olmanın heyecanını yaşadılar.

Mezun olan öğrencilere diplomalarını Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar verdi. Diplomalarını alan öğrenciler ise keplerini havaya fırlattı. Çocukları kep kıyafetleriyle gören veliler ve Başkan Uyar duygu dolu anlar yaşadı.

Törende konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Çocuklarım mezun oluyor. Hepiniz onlara şans dileyin. İnşallah o güzel yüzleri her zaman güler. Onlar bizim her şeyimiz. Ülkemiz, geleceğimiz, Cumhuriyetimiz onlara emanet. Ben onlarla gurur duyuyorum. İnşallah her zaman başarılı olurlar” dedi.

Öğrencilerini mezun eden ve onları sahneye davet ederek bir konuşma yapan öğretmen Esra Paçacı; “ Sizlerle çok güzel şeyler paylaştım. Çok kısa sürede alıştık birbirimize. Şimdi sizler buradan ağlayan gözlerle, umutlarla gideceksiniz. Ama ben biliyorum ki yeni okullarınızda hep başarılı olacaksınız. Siz başarılarınızın peşinden koşarken, bizlerde sizlerle gurur duymaya devam edeceğiz. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.