GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Dünyadan
6 Temmuz 2020 Pazartesi 12:44

Ünlü oyuncu koronavirüse yenildi

Üç ayı aşkın süredir koronavirüs nedeniyle girdiği komada yaşam mücadelesi veren ünlü oyuncu Nick Cordero hayata veda etti. Broadway sahnelerinin yıldızı olan Cordero 41 yaşındaydı.

Üç aydan bu yana yoğun bakımda koronavirüs tedavisi gören ünlü oyuncuNick Cordero hayata veda etti. Broadway sahnelerinin yıldızı olan Cordero 41 yaşındaydı.
Cordero'nun eşi Amanda Kloost, zor günlerinde yanından ayrılmadığı eşinin ölümünü sosyal medya sayfasından duyurdu. Kloost duygusal bir mesaj eşliğinde Nick Cordero'nun hayata veda ettiği bilgisini paylaştı.
Cordero'nun bir fotoğrafına yer veren Kloost paylaşımına “Tanrının artık cennette bir meleği daha var. Sevgili kocam bu sabah hayata veda etti" diye başladı.
Cordero'nun son anlarında ailesinin sevgisiyle sarmalandığını belirten Kloost, kalbinin paramparça olduğunu ifade etti. Kloost "Onsuz bir hayatı hayal edemiyorum. Nick çok parlak bir ışıktı. Elvis ve ben onunla yaptığımız her şeyi özleyeceğiz” dedi.
Rol aldığı tiyatro oyunlarıyla tanınan 41 yaşındaki Nick Cordero, koronavirüs ile mücadelesini sürdürürken eşi de sosyal medyadan gelişmeleri duyuruyordu. Daha önce virüsün neden olduğu komplikasyonlar nedeniyle Cordero'nun bir bacağı kesilmişti.
Üç ayı aşkın süre komada kalan Cordero'nun eşi Kloots, birlikte çekilen bir fotoğraflarını paylaşarak "Bir mucize olması için dua ediyorum" diye yazmıştı.
Amanda Kloots, kocasının geçen şubat ayındaki Sevgililer Günü'nde kendisine "Gelecek belirsiz, yol ise çok açık değil. Ama sen yanımda olduğun sürece bütün yolları korkusuzca yürürüm" dediğini hatırlatarak "Bugün 60'ncı gün ve ben onu her zamankinden daha fazla özledim" diye yazmıştı.(DHA)