GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
8 Temmuz 2024 Pazartesi 15:56

Ünlü golcü Beşiktaş'a geliyor: Anlaşma sağlandı

Teknik Direktör Maurizio Sarri'nin takımdan gönderilişinden İtalyan yıldızı sorumlu tutan bir grup taraftar, ünlü futbolcuya saldırıda bulunmuştu

Yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden devam ettiren Beşiktaş'ın gizli transfer operasyonu devam ediyor. Gabriel Paulista ve Rafa Silva gibi önemli yıldızları kadrosuna dahil eden siyah-beyazlılar bu kez de Ciro Immobile ve kulübü Lazio ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İtalyan santrafor Ciro, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelip, Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Saldırıya uğramıştı
İtalyan ekibinin teknik direktörü Maurizio Sarri'nin takımdan gönderilişinden Ciro'yu sorumlu tutan bir grup taraftar futbolcuya sözlü ve fiziksel saldırıda bulunmuştu. Milliyet'in haberine göre, Mart ayında gerçekleşen olayla ilgili İtalyan basınında İmmobile'nin avukatlarının yaptığı açıklamaya yer verilmişti. Saldırının bazı basın kuruluşlarının ve gazetecilerin, Ciro Immobile'ye karşı nefret dolu sözler yaydığı, sosyal ağlar aracılığıyla yürüttüğü ve desteklediği nefrete kışkırtma sonrasında gerçekleştiği vurgulanan açıklamada, "Gerçekle ilgisi olmayan rekonstrüksiyonları da haber yapıyorlar. Bu olayın ardından futbolcu, avukatlarına bu iftiranın sorumluları hakkında bugün cezai işlem başlatma yetkisi verdi. Bu tür ifadeler ciddi anlamda karalayıcıdır ve dolayısıyla sporcunun profesyonel ve kişisel kariyerine zarar verir. Görüntü, ilgili hakimin dikkatine sunulacaktır. Özellikle sebepsiz yere nefrete kışkırtma cezalandırılması gereken bir suçtur" ifadeleri kullanılmıştı.