GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
4 Ağustos 2020 Salı 10:04

Ukraynalı top modelinin darp edilmesiyle gündeme gelmişti: O isim tanıdık çıktı!

Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’un Çeşme’de darp edilmesiyle gündeme gelen mekan Momo Beach’ın sahibi Burak Beşer’in araç üstü ekipman ve damper üreticisi Hidro-Mak’ın sahibi olduğu ortaya çıktı. Restoran ve beach işletmecisi Beşer’in tesisleri BB Turizm Şirketi altında faaliyet gösteriyor. Firma, olayla ilgili iddiaları yalanlarken top modelin komşusuyla da kavga ettiğini belirtmişti.

EGEDESONSÖZ-  İzmir’in Çeşme İlcesi’nde Ukraynalı Top Model Daria Kyryliuk’un dövülmesiyle gündeme gelen işletme The Beach of Momo kapatılırken şirketin sahibi ortaya çıktı.  Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatının ardından haklarında işlem yapılan tesisi işleten BB Turizm Şirketi’nin sahibinin araç üstü ekipman ve damper üreticisi Hidro-Mak’ın sahibi Burak Beşer olduğu belirlendi.

-ÜNLÜ MODELİN DARP EDİLMESİ OLAYININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI!

Çeşme’de Momo isimli bir restoran ile turizm faaliyetine başlayan Beşer'in daha sonra beach işletmeye başladığı ve Çeşmeli ortaklarıyla çalışmalarını yürüttüğü ifade edildi. Damper ve Hidrolik Sıkıştırmalı Çöp Kasasını Türkiye'de ilk üreten firma olarak bilinen Hidro Mak’taki genel müdürlük görevinden ayrılarak bu alana yönelen Beşer’in ismi bir dönem Seyma Şubaşı’yla yaşadığı ilişki nedeniyle gündeme gelmişti.

AÇIKLAMA YAPTILAR

Olayın kamuoyunda büyük yankı uyandırmasının ardından işletme açıklama yaptı. The Beach of Momo yetkilileri, bir basın açıklamasıyla iddiaları şu şekilde yalanladı:

“31 Temmuz’da mekanın otopark kısmında, iki farklı grup arasında çıkan tartışmayı ayırmak için güvenlik ekibimiz müdahale etmek durumunda kalmıştır. Momo’da geçirdiği vakitlerde arkadaşlarına sergilediği hırçın ve agresif tavırlarından dolayı Daria Kyryliuk’a sevgilisinin korumaları, mekanda bulunduğu süre boyunca eşlik etmiştir. Taraflar güvenli bir şekilde ayrıldıktan sonra Daria Hanım’ın evine gittiği ve komşusuyla da kavga ettiği ve olaya polisin müdahale ettiği öğrenilmiştir. 2 Ağustos Pazar günü Daria Kyryliuk tarafından yapılan sosyal medya paylaşımında iddia edildiği gibi, meydana gelen yaralanmada güvenlik ekibimizin hiçbir dahli yoktur. Güvenlik ekibimiz, iki grup arasında çıkan tartışmayı büyük bir özveri ile sonlandırmak için büyük çaba harcamıştır”