GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
20 Temmuz 2022 Çarşamba 16:46

Üç hafta önce açılmıştı... Brüksel İzmir Evi’nde İzmirli iki başkan!

İZTO Başkanı Mahmut Özgener ile EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete soktuğu Brüksel İzmir Evi’ni ziyaret etti

EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Belçika’nın Brüksel kentinde hizmete açtığı “Brüksel İzmir Evi”nin açılış sonrası İzmirli ilk ziyaretçileri, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener ile Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkanı Ender Yorgancılar oldu. Özgener ve Yorgancılar, Brüksel İzmir Evi Direktörü Işıl Ergeç ve TOBB Brüksel Temsilciliği Uzmanı Hasan Güven ile Brüksel İzmir Evi’nde bir araya geldi.

IŞIL ERGEÇ’TEN BİLGİ ALDILAR
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, kentin tanıtımına katkı koymak amacıyla açtığı İzmir Evleri’nden biri olan Brüksel İzmir Evi’ni çok beğenen Özgener ve Yorgancılar, Direktör Işıl Ergeç’ten İzmir Evi ile ilgili bilgi aldı. TOBB’un üç gün süren, Belçikalı iş dünyası insanlarıyla görüşmeler yapmak üzere düzenlenen etkinlik nedeniyle Brüksel’de bulunan Yorgancılar ve Özgener, Brüksel İzmir Evi’nin İzmir’in tanıtımına ve iş dünyasının çalışmalarına büyük katkı koyacağına inandıklarını ifade ettiler. Bir nezaket ziyareti kapsamında geçen görüşmelerde, İzmir'in, Avrupa'nın başkentinde tanıtımı ile ilgili potansiyel işbirlikleri üzerinde durulduğu öğrenildi.