GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
10 Eylül 2024 Salı 08:02

Üç gündür kayıptı... Sevda'dan iyi haber

İstanbul’un Avcılar ilçesinde 13 yaşındaki Sevda Yılmaz’dan üç gündür haber alınamaması üzerine emniyet güçleri harekete geçti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kayıp Sevda'nın Kadıköy'ün Fikirtepe ilçesinde bulunduğu açıklandı.

İstanbul’da yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz’dan geçen cuma gününden beri haber alınamıyordu.

Avcılar’a bağlı Yeşilkent Mahallesi’nde dedesi Erol Yılmaz ve anneannesiyle yaşayan 13 yaşındaki Sevda Yılmaz, cuma günü annesiyle gittiği okul alışverişi sonrası kayboldu.

Torununda üç gündür haber alamayan Erol Yılmaz, polise başvurdu.

“HİÇBİR SORUN YOKTU”
Kardeşinin bulunmasını isteyen abla Dilan Yılmaz, “Hiçbir sorun yoktu. Kimseden de şüphe etmiyoruz. Gece dışarı çıkmaya bile korkuyordu.” diye konuştu.

“‘BABAMIN YANINA GİDECEĞİM’ DİYE AYRILDI”
Dede Erol Yılmaz ise torununun annesiyle birlikte alışverişe gittiğini, yanlarında bir kız arkadaşı olduğunu anlattı.

Küçük kızın annesinin yanından “Ben babamın yanına gideceğim.” diyerek ayrıldığını anlatan Yılmaz, “O gidişten sonra daha ses soluk yok. Geçimsizlik yoktu. Cuma gününden bu yana haber alamıyoruz. Polise başvurduk. Başvurmadığımız yer kalmadı. Bütün akrabaları haberdar ettik, haber yok. Suriyeli bir arkadaşı var. Bazı kıyafetleri onun evindeydi. Polise bilgi verdik. Arkadaşlardı gidip geliyorlardı.” ifadelerini kullandı.

EN SON ESENYURT’TA GÖRÜLDÜ
Dede Erol Yılmaz, Sevda’nın en son Esenyurt’ta görüldüğünü anlattı. Araçlarla ilçeye gittiklerini anlatan Yılmaz, Sevda’dan bir ize ulaşamadıklarını ifade etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından Sevda'ya ilişkin açıklama yaptı. 

Üç gündür her yerde aranan Sevda'nın Kadıköy Fikirtepe'de bulunduğu belirtildi. (DHA)