GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
25 Eylül 2020 Cuma 09:23

Üç başkan buluştu... 'Küçük Menderes' ve 'yerel tohum' zirvesi

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Küçük Menderes Havzası için Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'a ziyerette bulundu.

EGEDESONSÖZ- İzmir'in en verimli topraklarından biri olan Küçük Menderes Havzası için Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'den önemli bir adım geldi. Ödemiş Belediyesi ve Beydağ Belediyelerini ziyaret eden Başkan Sengel, "Yerel tohum" ve "Menderes Havzası" için belediye başkanları ile bilgi alışverişinde bulundu. Ziyaretlerini sosyal medya hesabından duyuran Sengel, ev sahiplikleri için Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'e ve Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar'a teşekkürlerini iletti. Sengel ayrıca Ödemiş ve Beydağ'da CHP İlçe Örgütleri ile bir araya geldi.

Görüşmelerin sohbet ve bilgi alışverişi havasında geçtiğini belirten Başkan Sengel şu ifadeleri kullandı;

"Küçük Menderes'in bereketli topraklarında; Efes Tarlası Toprakokulu'muza, Küçük Menderes'in çığlığına, Efes Tarlası Halk Bakkalı'mıza, yerel tohumlarımızın paylaşımına dair sohbet- bilgi alışverişi için ve nazik ev sahiplikleri için Ödemiş Belediye Başkanı'mız Sayın Mehmet Eriş'e, CHP Ödemiş İlçe Örgütümüze, Beydağ Belediye Başkanı'mız Sayın Feridun Yılmazlar’a ve CHP Beydağ İlçe Örgütümüze çok teşekkür ediyoruz... Ürettikçe, paylaştıkça birlikte daha güçlüyüz..."