GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:02

Türkiye’nin en itibarlı markaları belli oldu: İzmir’in gururu Folkart

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl sekizincisi açıklanan Türkiye İtibar Endeksi (TİE) verilerine göre Folkart, ülkemizin en itibarlı şirketleri arasında yer aldı.

Folkart Türkiye genelinde yapılan araştırma sonucu  inşaat sektörünün en itibarlı markaları arasında ilk 10’a girerek büyük bir başarı gösterdi. TOKİ, Emlak Konut, ENKA gibi şirketlerin yer aldığı listedeki tek İzmirli şirket Folkart oldu.

Araştırma kapsamında Yıldız Teknik Üniversitesi  (YTÜ) İstatistik Bölümü’nün akademik denetiminde ve raportörlüğünde 30 farklı sektörde 12 bin kişi aranarak araştırma yapıldı. Araştırmada hem sektörel bazda hem de ülke genelinde itibar ele alındı. Araştırma sonucunda en saygın kuruluşlar açıklandı.
Türkiye İtibar Endeksi (TİE) Ödül Töreni Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Yıldız Yerleşkesi Oditoryum salonunda gerçekleştirildi. Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’nın ev sahipliğinde düzenlenen törene Türkiye’nin en itibarlı markalarının üst düzey yönetici ve temsilcileri katıldı. Törende kurum ve markalara ödüllerini YTÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin,  TİE Akademik Kurulu Başkanı ve YTÜ İstatistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Hakan Büyüklü ve Türkiye İtibar Akademisi Başkanı Ertan Acar tarafından verildi. Türkiye’nin en itibarlı markalarından biri seçilen Folkart adına ödülü, Folkart Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Gökşen, Türkiye İtibar Akademisi Grup Direktörü Rıdvan Tozlu’dan aldı.