GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
9 Aralık 2016 Cuma 10:46

Türk Yıldızları Ödemiş’e geliyor

Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi faaliyetlerinin tanıtımı ve lisanslı ürünlerinin satışını yapan Türk Yıldızları TIR'ı, şehit ailelerine maddi destek için Ödemiş'e geliyor.

Türk Yıldızları TIR'ı 13-14 Aralık tarihlerinde 2 gün boyunca Ödemişliler ile buluşacak. Türkiye'nin birçok ilini ve ilçesini dolaşan, katıldıkları etkinliklerde yaptıkları gösterilerle tüm dünyanın beğenisini kazanan Türk Hava Kuvvetleri'nin gurur kaynağı Türk Yıldızları Akrobasi Ekibi, lisanslı ürün gelirleri üzerinden yaptığı yardımları sürdürüyor. 'Alacağınız ürünlerde şehit olan personel ailelerine destek sağlayan Kartal Vakfı'na bağış yapmış olacaksınız' yazısının bulunduğu TIR'ı görenler duyarlılık örneği göstererek alışveriş yapıyor. Türk Yıldızları satış TIR'ında, Türk Yıldızları Akrobasi uçaklarının, farklı boylarda maketleri, anahtarlık, bardak, şapka, kravat, tişört, pilot tulumu gibi onlarca çeşit ürün satışa sunuluyor.

Türk Yıldızları Satış TIR'ı bugün Menderes'te, 11 Aralık'ta Selçuk'ta, 12 Aralık'ta Söke'de, 13-14 Aralık'ta Ödemiş'te, 15 Aralık'ta Bayındır'da, 16 Aralık'ta Torbalı'da, 17-18 Aralık'ta Uşak'ta ve 19-20 Aralık'ta ise İzmir Kemalpaşa'da vatandaşların ziyaretine açılacak. (DHA)