GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Sağlık
1 Temmuz 2016 Cuma 14:32

Türk Kızılayı Karşıyaka'dan 1200 kişiyi buluşturan sofra

Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanlığı geleneksel hale getirdiği iftar buluşmalarını bu kez Hükümet Meydanı’na taşıdı.

Dev sofra bin 200 kişiyi buluştururken Güzelcan A.Ş.’nin katkılarıyla gerçekleşen iftar yemeğine yine Ramazanın başından beri Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi’ne her gün 2000 adet pide vererek ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasını sağlayan Kareksan A.Ş de yalnız bırakmadı.

İstanbul’daki hain saldırıda yaşamını yitirenler için edilen duayla başlayan yemeğe kalabalık bir halk katılımının yanı sıra Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Yonar, Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu, İlçe Sağlık Grup Başkanı Yıldıray Çığırgil, Muhtarlar Derneği Başkanı Fuat Pusat ve mahalle muhtarları, Türk Kızılayı Merter Şube Başkanı Erhan Tan, Türk Kızılayı ilçe şube başkanları, Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Müdürü Gökay Gök, Suat Selen Göğüs Hastalıkları Hastanesi yöneticileri, Karşıyaka Devlet Hastanesi yöneticileri ve doktorlarının da bulunduğu geniş bir protokol de katıldı.



Gecede ayrıca Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Güzelcan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Güzelcan’a, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da Kareksan A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öztatlı adına yönetimine Karşıyaka’ya ve TürkKızılayı Karşıyaka Şubesine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür plaketi, Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz’e de teşekkür belgesi verdi.

Türk Kızılayı Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz yaptığı açıklamada iftarları her sene büyüterek devam ettirmek istediklerini söylerken, “Şubemize ve Türk Kızılayına Karşıyaka halkının ilgisi her geçen gün artmakta ve artmaya da devam ediyor. Doğru işler yapmaya devam ettikçe de artmaya devam edecektir. Bizlere destek verenleri utandırmadan yardımlarımızı yapmaya devam edeceğiz lokomotifimiz bağışlar ve bağışçılardır diyen Karadeniz tüm bağışçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz, Allah seneye de aynı hilalin altında buluşmayı nasip etsin” dedi.