GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Dünyadan
10 Ocak 2024 Çarşamba 09:31

Türk kadın Fuhuş adası olayına karıştı... Saç kesmek için gitti, tecavüz edildi!

Dünya gündeminde büyük ses getiren Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in kız çocuklarını hedef alan cinsel istismar ağı oluşturduğu 'pedofili adası' skandalında yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ediyor. Olaya karışan ve isminin duyulmasını istemeyen Türk kadın, 5 ay boyunca neler yaşadığını tek tek anlattı.

Jeffrey Epstein'in oluşturduğu reşit olmayan kız ve erkek çocuklara cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili ağının perde arkası gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Dünyada büyük yankı uyandıran olaya iş insanları, politikacılar, sanat ve spor dünyasındaki ünlü isimlerin kasetlerinin bulunduğu iddia edilirken, adada bulunanlar arasında bir Türk kadınında olduğu ortaya çıktı.

TÜRK KADIN YAŞADIKLARINI ANLATTI! 
Türk kadın ilk olarak Epstein ile 2006 ve 2007 yılları arasında patronun evinde tanıştığını söyledi. O dönemlerde 26 yaşında olduğunu belirten kadın, mesleğinin kuaförlük olduğunu söyleyip "Saçlarını kesmek için eve gittiğimde Epstein çıplaktı. Epstein, suç ortağı ve eski sevgilisi Ghislaine Maxwell'in de bulunduğu ortamda bana tecavüz etti. Pasaportuma el koydu" dedi.

"TİMSAHLARA YEM EDİLECEĞİMİ SÖYLEDİ" 
8 yaşındaki oğlunun gözleri önünde de tecavüze uğradığını açıklayan Türk kadın, "Maxwell polise gitmem halinde benim timsahlara yem edileceğimi söyledi. 5 ay boyunca 8 yaşındaki oğlumun önünde de tecavüze uğradım. Çıplak görüntülerin çekildi" açıklamasında bulundu.

HAMİLELİK ÇİFTLİĞİ KURMAYI PLANLIYORDU 
'Köle' olarak tuttuğu, tecavüz ettiği ve bedenlerini sattığı çocuk yaştaki kızları da yanına alan Epstein, pek çok ülkeye seyahat ettiği ortaya çıkmıştı. Sapkın planlarından birisi de 'hamilelik çiftliği kurmak' olduğu dava süresince ortaya çıkan bir başka skandaldı. Epstein'e fuhuş ağında yardımla suçlanan eski sevgilisi Ghislaine Maxwell ise Temmuz 2020'de gözaltına alınmıştı.(POSTA)