GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
9 Mart 2017 Perşembe 13:19

Turizm fuarında Ümit Karan’lı tanıtım

Pine Bay Holiday Resort, stant açtığı ITB Berlin fuarında Milli Takım Futbolcusu Ümit Karan’la Yaz Okulu Akademisini tanıtıyor.

Kuşadası’nın önde gelen turistik tesisi Pine Bay Holiday Resort, bu yıl hayata geçirdiği, Yaz Okulu Spor Akademisi için tanıtım atağı başlattı. Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen ITB Turizm Fuarında stant açan Pine Bay Yaz Akademisini Milli Futbolcu Ümit Karan ile tanıtıyor. Fuarı gezen futbol tutkunları bir anda Ümit Karan’ı karşılarında görünce fotoğraf çektirme yarışına giriyor.

ITB Berlin Turizm fuarına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Pine Bay Holiday Resort standını ziyaret ederek Pine Bay Holiday Resort Otel Genel Müdürü Sayın Tafil Gürbüzbildik ile sezon değerlendirmesi ardından Milli Takım Futbolcusu Ümit Karan ile keyifli futbol sohbeti ve Pine Bay 2017 spor akademisi yaz okulu projesi konuşuldu.

Bu yıl tatil konseptinin yanı sıra, Spor Akademisi ile sporseverlere hizmet vereceklerini söyleyen Pine Bay Holiday Resort Genel Müdürü Tafil Gürbüzbildik, “Pine Bay Spor Akademisi futbol bölümü için Milli Takım Futbolcusu Ümit Karan, Basketbol için ise 2003, 2005, 2007 ve 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası ve 2006 Dünya Basketbol Takımı kadrosu içinde yer alan Fatih Solak ile anlaşma yapıldı. Spor tutkunlarına değişik branşlarda sürpriz isimlerle hizmet vereceğiz. Tanıtıma ITB Fuarında Ümit Karan ile başladık’’ dedi.