GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
17 Ağustos 2020 Pazartesi 22:18

Tünelde trafiği kapatıp dans etmişlerdi: O görüntülere ceza!

Bayraklı'da düğüne gitmek için Bayraklı Tüneli'nden geçen bir grup, otomobillerini durdurarak yolu trafiğe kapattı. Müzik eşliğinde oynayan grup, cep telefonlarıyla kaydettikleri görüntüleri, sosyal medyada paylaştı. Trafiği kapatan araçlar tünel kameralarından tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

EGEDESONSÖZ- Dün akşam saatlerinde Bayraklı Tünelleri'nde, düğün konvoyundaki sürücüler, tünel içinde araçlarını durdurarak, araçlarından inip müzik eşliğinde dans etmeye başladı.

Trafiği durduran trafik magandaları bir süre dans ederken, bazıları da o görüntüleri kaydetmiş ve sosyal medyada yayınlamıştı.

İzmir Valiliği o görüntüler üzerine harekete geçerek araçları tespit etti. Tünel kameralarından tespit edilen araçlara cezai işlem uygulandı.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bayraklı Tünel İşletme Şefliğine ait tünel kameralarından saat 14:51’de durduğu tespit edilen; 06 ECM 42, 34 DBF 093, 06 DJY 52, 35 AKB 964, 35 ADY 628 plakalı araçlara 47/1-d Trafik güvenliği ve düzeni ile ilgili kural ve yasaklarauymamaktan cezai işlem uygulanmıştır" denildi.