GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
20 Mart 2019 Çarşamba 11:52

Tunç Soyer'e o partiden destek!

Emek Partisi Genel Başkanı Gürkan, “Cumhur İttifakının Ankara, İzmir, İstanbul'da geriletilmesini önemli görüyoruz. İzmir'de bizim de içinde bulunduğumuz emek ve demokrasi güçleri, büyükşehir belediye başkanlığı için CHP adayını desteklemek yönünde ortaklaştı. Ankara ve İstanbul'da sadece büyükşehir belediye başkanlığı için CHP adaylarına oy vereceğiz” dedi.

Emek Partisi (EMEP) Genel Başkanı Selma Gürkan, 31 Mart yerel seçimlerinde gösterecekleri reflekse dair bilgi verdi.

Evrensel Gazetesi’nden Çağrı Sarı’ya konuşan Gürkan İzmir, İstanbul ve Ankara’da İYİ Parti ile Millet İttifakı’nda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) adaylarını destekleyeceklerini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve AK Parti’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın büyük kentlerde geriletmeyi amaçladıklarını söyleyen Gürkan, “Cumhur İttifakının Ankara, İzmir, İstanbul'da geriletilmesini önemli görüyoruz. İzmir'de bizim de içinde bulunduğumuz emek ve demokrasi güçleri, büyükşehir belediye başkanlığı için CHP adayını desteklemek yönünde ortaklaştı. Ankara ve İstanbul'da sadece büyükşehir belediye başkanlığı için CHP adaylarına oy vereceğiz” ifadelerini kullandı.