GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Aralık 2021 Perşembe 16:39

Torun'dan, Erdoğan'nın 'ayrımcılık' sözlerine tepki: Kimseyi kandıramazsınız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, belediye başkanlarına hitaben "Hiçbir ayrım yapmadan hizmet eden her belediyeyi destekliyoruz" sözlerine tepki gösteren CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Milletin aklıyla alay ederek, kendinizden başka kimseyi kandıramazsınız!" dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kızılcahamam'da "Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı"nda kullandığı "Hiçbir ayrım yapmadan hizmet eden her belediyeyi destekliyoruz" sözlerine Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun'dan tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, belediye başkanlarına hitaben "Sizleri, yeşil kalkınma devrimimizi desteklemeye davet ediyorum. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet eden, eser üreten, yatırım yapan her belediyeyi destekledik, destekliyoruz. Sizlerden talebim, tüm çalışmalarınızı 2023 seçimlerine göre ayarlamanızdır. Aşmamız gereken ilk bent 2023'tür" açıklamasında bulunmuştu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı'nın sözlerine tepki gösteren Torun ise "Allah kimseye, yalanı doğru gibi söyletmesin! Sadece Çevre Bakanlığı’nın yardımlarının yüzde 97’sini kendi belediyelerinize aktaran sizsiniz! Partizanlıkta, adaletsizlikte şaha kalkan sizsiniz! Milletin aklıyla alay ederek, kendinizden başka kimseyi kandıramazsınız!" ifadelerini kullandı.