GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
3 Ekim 2022 Pazartesi 15:25

Torbalı Ticaret Odası’nda Olgun tek aday!

2013 yılından bu yana Torbalı Ticaret Odası Başkanlığı görevini yürüten Abdulvahap Olgun, bir seçime daha rakipsiz giriyor. Seçimin 13 Ekim’de yapılacak ilk ayağında 49 meslek komitesinin üyeleri ve 21 meclis üyesi, 20 Ekim’de ise yönetim kurulu ve başkan seçilecek

EGEDESONSÖZ – Torbalı Ticaret Odası da seçime gidiyor. 13 ve 20 Ekim tarihlerinde iki ayaklı seçimin ilk gününde odaya mensup 2 bin üye, 7 meslek grubunda 49 meslek komitesinin üyelerini ve 21 Meclis üyesini seçecek. 20 Ekim’de ise yönetim kurulu ile başkan belirlenecek. 2013 yılında Torbalı Ticaret Odası Başkanlığı’na getirilen Abdulvahap Olgun’un, bu seçime de tek aday olarak gireceği öğrenildi.

İKİ YILINI DOLDURMAYANLAR VE AİDATINI ÖDEMEYENLER OY KULLANAMAYACAK
Torbalı Ticaret Odası’nın 13 Ekim Perşembe günkü seçimi saat 09.30’da başlayacak, sandıklar saat 17.00’de kapanacak. Kurumun hizmet binasında gerçekleştirilecek seçimde iki yılını doldurmamış ve aidat borcu bulunan üyeler seçme ve seçilme hakkına sahip olmayacak. Ayrıca, oy vermeye gelenlerin mutlaka yanlarında seçim yetki belgesi ve kimlik kartını bulundurmaları gerektiği bildirildi.