GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
12 Ocak 2016 Salı 12:57

Torbalı’da dehşet günü: 2 korkunç ölüm!

15 yaşındaki lise öğrencisi 4.kattan ölüme atlarken, bir lokantacı da merdiven boşluğunda canına kıydı.

İzmir’in Torbalı İlçesi'nde oturan 15 yaşındaki Umut Okay Giriş, dördüncü kattaki evlerinin penceresinden atlayarak yaşamına son verdi. Gencin, 22 Ocak'ta verilecek ara karne öncesi takdir belgesini iki puanla kaçırdığını ve bu nedenle ailesini üzdüğünü yazdığı bir intihar notu bıraktığı öğrenildi.
 

Olay, Alpkent Mahallesi'ndeki apartmanda meydana geldi. Torbalı İcra Müdürü Fikri Giriş'in oğlu Umut Okay Giriş, bunalıma girip oturdukları apartmanın dördüncü katındaki evlerinin pencereden kendini boşluğa bıraktı. Kanlar içinde yerde kalan, Torbalı Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi olan Umut Okay Giriş, ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardından ambulansla ilk olarak İzmir Ege Üniversitesi'ne ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Ancak Umut Okay Giriş, yolda yaşamını yitirdi.

Polis, evde inceleme yaptı. Liseli gencin yazdığı belirtilen bir intihar notu bulundu. Umut Okay Giriş'in 22 Ocak'ta verilecek ara karne öncesi takdir belgesini iki puanla kaçırdığını, bu yüzden anne ve babasını çok üzdüğünü yazdığı öğrenildi. Çok zeki bir çocuk olduğu belirtilen Umut, dün ailesinin memleketi Elazığ'da toprağa verildi.


LOKANTACININ KORKUNÇ SONU
Torbalı İlçesi'nde lokanta işleten 33 yaşındaki Süleyman Korkmaz, elektrik kablosuyla kendini merdiven boşluğuna asarak intihar etti.

Karakuyu Mahallesi'ndeki 'Korkmaz Lokantası'nın sahibi evli ve 1 çocuk babası Süleyman Korkmaz, bugün saat 07.30 sıralarında annesi Türkan Korkmaz tarafından, bitişikteki evi ile işyeri arasındaki merdiven boşluğuna elektrik kablosuyla asılı halde ölü bulundu. Yakınlarının haber vermesi üzerine gelen jandarma ve savcının olay yerindeki incelemeleri ardından intihar ettiği belirlenen Korkmaz'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bir süreden bu yana borç ve ailevi sorunları nedeniyle bunalımda olduğu öne sürülen Korkmaz'ın bu nedenle intihar etmiş olabileceği belirtildi. Jandarma, Korkmaz'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (dha)