GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
22 Haziran 2022 Çarşamba 19:32

Topuklu Efe projeleri anlattı, net konuştu: Aydın'da kimse yatağa aç girmez!

Aydın Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'nin açılış konuşmasında konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, başkanlık süresi boyunca yapılan çalışmalara değinerek "2,5 milyarı aşan yatırım yaptık, bir bu kadar kadar yapacağız. Sayın Genel Başkanıma önümüzdeki günlerde de daha çok çalışacağımıza söz veriyorum. Sizin talimatlarımızla her zaman fakir fukaranın yanında olduk. Uyguladığımız sosyal projelerle Aydın’da kimse yatağa aç girmez" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı törende açılış konuşmasını Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’da yapılan çalışmalara yönelik değerlendirmeler yaptı. Açılışı gerçekleştirilen projelerin ardından Çerçioğlu, Kılıçdraoğlu'na hediye takdim etti. 

-KILIÇDAROĞLU'NDAN İKTİDARA YANGIN SALVOSU: BECERİKSİZLER!

BETON YIĞINI OLACAKTI!
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu  Aydınlılar için yapılan çalışmalara değinerek Tekstilpark'ın önemine dikkat çekti ve şunları ekledi:

“İçinde bulunduğumuz 177 bin metrekare büyüklüğündeki bu alanı 2012 yılında kamulaştırma kararı aldık. 4 yılı aşan mücadele sonucunda 10 milyon liraya kamulaştırdık. Sizin vergilerinizle bu işi yaptık. Eğer biz bu alanı kamulaştırmasaydık. Bugün beton yığını olacaktı. İstedik ki Aydınlıların olsun. Sizlerin desteğiyle başardık. Bu parkın içinde çocuklarımız için oyun alanları, gençlerimiz için yürüyüş yolları, kreş ve birçok sosyal donatı alanları oluşturduk. Hep beraber hayal ettik, yaptık. Bugün de 100 bin metrekaresini sizlerin hizmetine sunacağız. Yeniden Aydın halkına kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Mimar Sinan Mahallemizde yaptığımız park ve kütüphanenin açılışını ve temel atmalarını gerçekleştireceğiz. 2,5 milyarı aşan yatırım yaptık, bir bu kadar kadar yapacağız. Sayın Genel Başkanıma önümüzdeki günlerde de daha çok çalışacağımıza söz veriyorum. Sizin talimatlarımızla her zaman fakir fukaranın yanında olduk. Uyguladığımız sosyal projelerle Aydın’da kimse yatağa aç girmez. Bizim önceliğimiz sosyal belediyecilik. Aynı zamanda çiftçilerimize gübre tohum fide desteği veriyoruz. Bölgemizdeki kooperatifleri destekliyor bunun gelişmesi için tam gaz devam ediyoruz. Küçük ve büyükbaş hayvan desteği yapıyoruz.”