GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Ocak 2024 Pazar 17:46

Topuklu Efe'den rakibi Savaş'a mesaj: Bu kez iftira değil centilmenlik olsun!

AK Parti'nin Aydın Büyükşehir adayı olarak Mustafa Savaş'ı belirlemesini yorumlayan Özlem Çerçioğlu "Bu kez iftira değil centilmenlik olsun!" ifadelerini kullandı.

Vodafone Sultanlar Ligi 14. Haftasında Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı ile Fenerbahçe Opet karşılaşmasını tribünde takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu maç sonu basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AK Parti’nin Mustafa Savaş’ı aday göstermesini değerlendiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın’a hizmet etmeye devam etmek istediğini belirterek “Tarih tekerrürden ibarettir” dedi.

Özlem Çerçioğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Sürekli aynı aday. Biz Aydın için hep beraber 5 yıl daha hizmet edeceğiz. Aydın’a hizmet etmekten de gurur duyuyorum. Tarih tekerrürden ibarettir. Biz Aydın’a büyükşehir belediyesi olarak 10 yıldır hizmet ediyoruz ve bunu Aydın halkıyla beraber yaptık. Hizmet vermeye devam edeceğiz. Umarım bu yarış centilmence geçer, iftira atmazlar. Daha önceki seçim süreçlerinde çok iftira attılar. Onlarla beraber hareket eden sözde basın mensupları hiç şık olmayan, Aydın’a yakışmayan, insanlığa sığmayan iftira dolu bir seçim kampanyası yürüttüler. Umarım aynı yola yine başvurmazlar. Aynı şeyleri yaparak seçim kazanmak mümkün değil.” (Gazete Aydın)