GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
19 Ekim 2018 Cuma 18:59

Tire’nin sembol ismi Özen ilan etti: Çiçek ve yeğen değil CHP belediyeciliği yapacağım!

CHP Tire İlçe Örgütü’nde geçmiş yıllarda başkanlık yapan Özen, belediye başkan aday adaylığını, “CHP belediyeciliğini Tire halkına yaşatmak üzere aday olduk. Bugüne kadar sadece adı CHP olan belediye çiçek ve yeğen belediyeciliğini Tire’ye yaşatmıştır” sözleriyle açıkladı.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) çatısı altında uzun yıllar siyasi mücadele veren, partinin İzmir’deki önemli isimleri arasında bulunan Tire İlçe eski Başkanı Yücel Özen, 2019 yerel seçimleri için kararını verdi.

Şu an ayrıca Tire Dağ Ürünleri Kooperatifi Başkanlığı görevini yürüten Özen, 2019 yılının Mart ayında gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler için belediye başkan aday adaylığını ilan etti.

ÇİÇEK VE YEĞEN BELEDİYECİLİĞİ DEĞİL CHP BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIM!
Tire Belediyesi Başkan Aday Adayı Özen kararıyla ilgili, “Başka bir Tire yaratmak mümkün… Tire’de CHP’nin bugüne kadar hiç yaşamadığı sosyal belediyeciliği ortaya koymak istiyorum.  İnsana dokunan, doğasına, yeşiline sahip çıkan bir CHP belediyeciliğini Tire halkına yaşatmak üzere aday olduk. Bugüne kadar sadece adı CHP olan belediye çiçek ve yeğen belediyeciliğini Tire’ye yaşatmıştır. Tire’nin çok farklı sorunları vardır. Tire’nin İzmir’le buluşma ihtiyacı vardır. Tire’nin İZBAN’a ihtiyacı vardır. Bu ve bunun gibi hizmetleri hayata geçirmek üzere adayım. Yerel demokrasiye sahip çıkmaz üzere harekete geçtim. Özellikle yerel demokrasinin en küçük birimi olan muhtarların gününde aday adaylığımı açıklamak istedim” dedi.