GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Stil
3 Aralık 2020 Perşembe 11:07

The Queen's Gambit'ten akıllarda kalan 7 trend

The Queen's Gambit yılın en konuşulan dizileri arasında yerini alırken dizinin Anya Taylor-Joy tarafından canlandırılan ana karakteri Beth Harmon'un stili de akıllara kazındı. Biz de Beth Harmon'un tarzından öne çıkan 7 trendi sizler için sıraladık.

Yakalı triko 

Beth Harmon bu trendi ekranlara taşısa da 2020/21 kışında yakalı triko hırkalar halihazırda oldukça revaçta. Pek çok hazır giyim markasında benzerlerini bulabilirsiniz.

60'ların elbiseleri 

Modern uyarlamalarını mı, vintage orijinalleri mi tercih edersiniz bilmiyoruz ancak 60'ların mini elbiseleri gardırobunuza her zaman mükemmel bir alternatif.

Boğazlı badi 

Kısa kollu elbiselerin içinde, yüksek bel jean veya eteklerin üstüne, gömleklerin veya ceketlerin içine... Boğazlı badiler her zaman kışın en kullanışlı parçalarından bir tanesi. Beth Harmon da bunu kanıtlıyor.

Büyük beden hırka 

Örgü hırkalar da 2020/21 kışında yükselişte olan trendlerden bir tanesi. Hazır evden çıkamadığımız bir kış geçirirken bohem büyük beden hırkalara sarılabilirsiniz.

İpek bandana 

Yaz boyunca pek çoğumuz bu trendi stilimize farklı şekillerde adapte ettik. Ancak hala Beth Harmon'dan öğrenecek çok şeyimiz var.

Retro desenler 

Retro çiçek desenlerinden geometrik desenlere, Beth Harmon retro desenleri kullanmak konusunda oldukça iyi bir ilham kaynağı.

Makosen 

Makosen ayakkabıların geri dönüşünü daha önceki yazılarımızda müjdelemiştik. Beth Harmon, birbirinden farklı makosen kombiniyle bu rahat ve şık trendi ekranlara taşıyor.