GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
28 Temmuz 2019 Pazar 12:14

Terör örgütü İzmir'de bu kez yat yaktı!

İstanbul ve İzmir’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen yangınlarda lüks yatlar kullanılamaz hale gelmişti. Yangınların kundaklama yüzünden ortaya çıktığı kesinleşirken olayın arkasından terör örgütü Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) çıktı. Geçtiğimiz günlerde Datça’da meydana gelen orman yangınlarını da Halkların Birleşik İntikam Birlikleri (HBİM) isimli terör örgütü üstlenmişti.

EGEDESONSÖZ- İstanbul ve İzmir’de geçtiğimiz günlerde lüks yatlarda meydana gelen yangınların kundaklama olduğu ortaya çıktı. Yatların kül olduğu yangınların terör eylemi olduğu belirlendi.

Terör örgütü Halkların Birleşik Devrim Hareketi (HBDH) tarafından yapılan açıklamada “Ataköy Marina ve Pendik Marina’da yer alan iki lüks yat 26 Temmuz 2019 günü tarafımızca ateşe verilerek imha edilmiştir. Yine geçtiğimiz günlerde İzmir’de bulunan bir lüks yat daha aynı yöntemle imha edilmiştir” denildi.

Geçtiğimiz günlerde Datça’da meydana gelen orman yangınlarını da Halkların Birleşik İntikam Birlikleri (HBİM) isimli terör örgütü üstlenmişti.