GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
18 Haziran 2020 Perşembe 14:36

Teknik Direktör Karapınar: Fenerbahçe’de İzmir'i ve Altay’ı temsil ediyorum

Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, kulüpte İzmir’i ve Altay’ı temsil ettiğini söyledi. Karapınar, 2-3 yıl sonra Fenerbahçe altyapısından birçok oyuncunun A Takım’da görev alacağını açıkladı.

Muhittin AKBEL / EGEDESONSÖZ- Fenerbahçe Teknik Direktörü Tahir Karapınar, İzmirlilere selam gönderdi. Fenerbahçe’nin Altyapı Teknik Direktörlüğüne getirilen, ancak sezon sonuna kadar A Takımın başında olması istenen genç teknik adam, yeni kulübünde yaşadığı duyguları Egedesonsöz’e anlattı.

10 gündür yoğun bir atmosferin içinde olduğunu belirten Karapınar, “Fenerbahçe, çok büyük camia. Heyecan verici bir görev üstlendim. Sürekli maç yapıyoruz” dedi ve ekledi: “Fenerbahçe’de çalışmaktan onur duyuyorum. Burada İzmir’i ve beni bugünlere getiren kulübüm Altay’ı temsil ediyorum. Başka kulüplerde de çalıştım. Hepsinde iz bıraktım. Fenerbahçe’de de iz bırakacağım.”

2-3 YIL SONRASINA TARİH VERDİ
Fenerbahçe’ye transferi sonrası ailesini İstanbul’a taşımayacağını, tüm gücüyle sarı lacivertli kulübe yararlı işler yapmak için enerjisini harcayacağını anlatan Tahir Karapınar, “Fenerbahçe’de altyapıdan yetişip A Takım’da oynayan oyuncuları ne zaman göreceğiz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Fenerbahçe’de, altyapıdan gelip oynayan oyuncu çok yok. Biz bilimsel, taktiksel tüm eğitimleri vererek, onları hayata ve futbola hazırlayarak yetiştireceğiz. Yarınlara hazırlayacağımız oyuncular, 2-3 yıl sonra A Takımda yerlerini almaya başlayacak. Çok değil, 2-3 yıl sonra Fenerbahçelilerin hayali gerçekleşmiş olacak. Burada bizden beklentiler çok yüksek. Beklentileri yerine getirmekte kararlıyım. Türk futbolu, altyapıya önem vermek zorunda… Fenerbahçe de bunun farkında. Gözlemci ekibimiz Türkiye’nin dört bir yanında futbolcu izliyor. Beğendiğimiz oyuncuları, kadromuza katıp geleceğe hazırlamak istiyoruz. İzmir’den de alacağımız oyuncular olacak. Özetle, önümüzdeki yıllarda bambaşka bir Fenerbahçe izleyeceğiz.”

Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda 3-1 yenildiği maçla ilgili de değerlendirme yapan Teknik Direktör Tahir Karapınar  “Emre’nin kırmızı kart görmesi, erken gol yememiz, tüm planlarımızı alt üst etti” dedi.