GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
8 Haziran 2016 Çarşamba 09:08

Tatil cennetinde tartışma yaratan fotoğraf!

Ramazan etkinliği afişinin önündeki dans gösterisinin fotoğrafı sosyal medyada tepki topladı. Kıyafetleri 'uygun bulmayan' vatandaşlar belediyeyi eleştirdi. Belediye yetkilerinden jet yanıt gelirken, organizasyonu düzenleyen dans kulübü de etkinliğin Ramazan'la ilgisi olmadığını duyurdu.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Ramazan ayıyla birlikte belediyeler geleneksel eğlence programları düzenlemeye başlarken Kuşadası’nda kıyafet tartışması yaşandı.

Sosyal medyada Kuşadası Belediyesi’yle ilgili yer alan bir fotoğraf vatandaşları karşı karşıya getirdi.   

Belediyenin organize ettiği Ramazan etkinlikleri kapsamında bir dans gurubunun sahnedeki kıyafetlerini uygun bulmayan vatandaşlar belediyeyi ramazan ayının anlamını idrak edememekle eleştirdi.

BELEDİYEDEN JET CEVAP! 
Tepki toplayan fotoğraf için açıklama yapan belediye yetkilileri davranışın tamamen art niyetli kişiler tarafından yapıldığını vurguladı.

Yetkililer sahnenin belediyeye ait olduğunu söylerken fotoğrafın 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen bir etkinlikte çekildiğini ifade etti.

Ayrıca fotoğraftaki şahısların belediyeyle alakası olmadığı ve bir okulun öğrencileri olduğu belirtildi.

Ramazan ayı başlamadan çekilen fotoğrafın belediyeyle alakası olmadığını açıklayan yetkililer sahnenin Ramazan’a hazırlık olması için önceden kurulması neticesinde böyle bir olayın yaşandığını söyledi.

BİSİKLET TURUNUN ÖDÜL TÖRENİ! 
Öte yandan tepkiler sonrası ayrıca Kuşadası Belediyesi'nden 'Kamuoyuna duyuru' başlığıyla detaylı bir açıklama geldi. Dans gösterisini düzenleyen Zeki Uyanık Dance Academy-Kuşadası Dans Spor Kulübü tarafından da paylaşılan açıklamada gösterinin 6 Haziran'da yapıldığını ve Ramazan etkinlikleriyle uzaktan yakından ilgisi olmadığını duyurdu.