GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
18 Ocak 2024 Perşembe 16:42

TARİŞ Pamuk'ta seçimin galibi belli oldu

TARİŞ Pamuk Birliği’nin Seçimli Genel Kurul Toplantısı sona erdi. İki listenin yarıştığı seçimde Faruk Aydın başkanlığındaki mevcut yönetim 51 oyla seçimi kazandı.

Diren ÇELİK/EGEDESONSÖZ-  TARİŞ Pamuk Birliği’nin Seçimli Genel Kurul Toplantısı sona erdi.104 delegenin oy kullandığı seçimli toplantı, İzmir Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi. Divan kurulunu Salih Büyükdövele, Mehmet Sarı ve Mehmet Cengiz Akgül oluşturdu.

27 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, 4 yıl için görev yapacak olan Tariş Pamuk Birliği’nin Yönetim Kurulu Asıl ve Yedek Üyelerinin Seçimi tamamlandı.

İki listenin yarıştığı seçimli genel kurul sakin bir ortamda gerçekleşti. Seçimde Faruk Aydın, Ali Şimşek ve Murat Dinçarslan kooperatif delegesi seçilerek 51 oy aldı. Nuri Aksay ve Murat Angın ise Yükseköğretim kotasından 51 oy alarak yönetim kurulunu oluşturdu.

Diğer liste iste 43 oyda kaldı. 4 boş, 6 geçersiz olmak üzere 10 oy iptal oldu. Murat Dinçarslan, Nuri Aksay, Murat Angın listeye yeni giren isimler oldu. 

Yönetim Kurulu Asil Liste: Faruk Aydın, Ali Şimşek, Murat Dinçarslan, Nuri Aksay, Murat Angın.

Yönetim Kurulu Yedek Liste: Mesut Taslak, Mustafa Çaylıoğlu, Mahmut Kılınç, Yalçın Yazıcı, Cemal İnceler.