GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Otomobil
16 Mart 2022 Çarşamba 14:30

Taksicilerin başkanı uyardı: Sakın imza atmayın!

Adnan Menderes Havalimanı taksi yolcu taşıma ihalesi üzerinden süren tartışmalar devam ediyor. İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, bu konuya dair şoförlerin hiçbir belgeye imza atmamaları yoksa geri dönülemeyecek durumlara varabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

EGEDESONSÖZ – Geçtiğimiz günlerde, Adnan Menderes Havalimanı taksi yolcu taşıma ihalesi gündeme gelmiş, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık ihalenin iptal edilmesi gerektiğini kamuoyu ile paylaşmıştı.

-TAKSİCİLERİN BAŞKANI TEPKİLİ... O İHALE İPTAL EDİLSİN!

Son olarak Anık, sosyal medya hesabı üzerinden, ihale sürecinin devam ettiğini ve şoförlerin hiçbir belgeye imza atmaması gerektiğini söyledi. Anık, imza atılmasıyla birlikte şoförlerin geri dönülemeyecek zarara uğrayabilecekleri konusunda uyardı.

Anık’ın sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

Değerli Meslektaşlarım, havalimanı ihale süreci devam etmektedir. İleride telafisi mümkün olmayacak zararlara uğramamanız için lütfen hiçbir belgeye imza atmayınız. Odamız dışındaki kişi ve kuruluşlara itibar etmeyiniz. Tüm doğru bilgileri odamıza gelerek öğrenebilirsiniz. Hepinize sağlıklı günler hayırlı işler bol kazançlar dilerim.