GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
9 Ağustos 2021 Pazartesi 11:10

Survivor Sercan'dan sürpriz teklif

Eski futbolcu Sercan Yıldırım, evlilik yolunda ilk adımı attı. Başarılı yarışmacı, yarışma sonrasında birlikte olduğu kız arkadaşının sabaha karşı 05.17'de kapısına dayandı ve evlilik teklifinde bulundu. Sosyal medya hesabından sürpriz teklifi paylaşan Yıldırım, “Evet dedi” notunu düştü. İkilinin görüntüleri kısa sürede gündem oldu.

'Survivor 2020’de yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda yoga eğitmeni sevgilisi Nihan Yönel'e evlenme teklifi ettiğini duyurdu.

Uzun zamandır yoga eğitmeni Nihan Yönel ile aşk yaşan Yıldırım, 05.17'de sevgilisinin kapısına dayandı ve evlilik teklifinde bulundu. Sürpriz teklif karşısında bir hayli şaşıran Yönel, teklifi kabul etti. Çiftin bu özel anı sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sevenleri çifti tebrik edip mutluluklar diledi. Sercan Yıldırım, sosyal medyada o anlaın videosunu paylaşarak, "Evet dedi" notunu düştü.

Survivor 2020 yarışmasında yer alan Sercan Yıldırım, yarışmada karşı takımdaki Nisa'ya olan duygularını dile getirmiş ve reddedilmişti.