GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
14 Temmuz 2020 Salı 10:09

Survivor'da finale kalan 2 isim belli oldu!

11 ünlü, 11 gönüllü toplam 22 yarışmacının mücadele ettiği Survivor'da sona gelindi. 5,5 aylık maceranın şampiyonu bu akşam yapılacak final ile belli olacak .Şampiyonluk için mücadele edecek iki finalist ise dün akşam belirlendi.

5,5 aylık Survivor mücadelesinde sona gelindi. Finale kalmaya hak kazanan Yasin, Cemal Can ve Barış bugün Acun Ilıcalı'nın özel jeti ile Türkiye'ye döndü. 3 yarışmacı bugün gerçekleşecek büyük final öncesi dün akşam son kez sms oylamasına çıktı. Canlı yayınlanan eleme gecesinde 2 finalist belirlendi. İşte Survivor İstanbul finalinin ilk ayağında yaşananlar...
Acun Ilıcalı'nın özel jeti ile Türkiye'ye dönen yarışmacılar 14 saat süren yolculuğu anlattılar. Pilot ile önceden anlaşma yaptığını söyleyen Cemal Can 'Başlarda korkum vardı ama İzmir-İstanbul gibi geldi' dedi.

MUSTAFA CECELİ VE DANLA BİLİC'TEN DESTEK 

İstanbul finalinin ilk ayağını izlemeye gelenler arasında Mustafa Ceceli ve Selin İmer de vardı. Yarışmayı ilk günden beri eşi ile birlikte takip ettiklerini söyleyen Ceceli, "2 finalist adayımız vardı, biri olmadı. Diğeri şu anda orada oturuyor" dedi.
Cemal Can'ın yakın dostu ünlü youtuber Danla Bilic de tribünde yerini aldı. Cemal Can, sahneden Bilic'i öpücük yağmuruna tuttu.

FİNALİSTLERİ AÇIKLAD

Survivor'a 300 bin başvuru olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, o kadar insan içinden seçildiniz ve buraya kadar geldiniz." dedikten sonra finale giden iki ismi açıkladı.Ilıcalı, "Survivor 2020'de, bu akşam yapılan İstanbul finalinde canlı yayında kullanılan oylar sonucunda rakiplerinden daha fazla oy alarak yarınki finalde olacak iki isimden birincisini sırasız olarak açıklıyorum... Finaldeki ilk isim: Barış!" dedi.
Acun Ilıcalı, Barış'ın rakibi olan ismi ise "Survivor 2020'nin finale kalan ikinci ismi, ikinci şampiyonluk adayı olan ismi açıklıyorum. Finalin ikinci ismi: Cemal Can!" sözleriyle açıkladı.(HÜRRİYET)