GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Televizyon
25 Ocak 2021 Pazartesi 10:31

Survivor’da diskalifiye şoku!

Survivor’ın son bölümüne ikinci diskalifiye açıklaması damga vurdu. Cemal Hünal’ın rahatsızlığından dolayı yarışmaya veda etmesinin ardından yeni diskalifiye haberi yine Ünlüler takımından geldi. Acun Ilıcalı ada konseyinde açıklamalarda bulundu. Ilıcalı açıklamasında Meryem Kasap’ın yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu.

Survivor yarışmacısı Meryem Kasap ile ilgili dün akşam açıklama yapıldı. Bir süredir dizindeki sakatlık nedeni ile yarışamayan Kasap ile ilgili ada konseyinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, başarılı ismin sağlık sorunları nedeni ile yarışmaya devam edemeyeceğini duyurdu. Meryem Kasap, bir önceki sezonda da yer almıştı ancak sakatlığı sebebiyle zorunlu olarak diskalifiye edilmişti.

SURVİVOR’DA İKİNCİ DİSKALİFİYE!

Survivor’ın dün yayınlanan bölümünde ada konseyinde Acun Ilıcalı yeni diskalifiye kararı ile ilgili açıklama yaptı. Ilıcalı, açıklamasında, ‘Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bununla ilgili doktorumuz çalışmalar yaptı ve Meryem'in sakatlığı ciddi durumda.’ dedi ve Ünlüler takımının başarılı yarışmacısı Meryem Kasap’ın diskalifiye olduğunu duyurdu. Meryem Kasap dizindeki rahatsızlık nedeni ile yarışmaya veda etti.
Geçtiğimiz yıl da Gönüllüler takımında yer alan Meryem Kasap diğer dizinde oluşan sakatlık nedeni ile yarışmaya devam edemememişti.