GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
15 Aralık 2020 Salı 10:47

Sürüden ayrılan küçükbaşlar belediyeyi ziyaret etti

Nevşehir'de sürüden ayrılarak kente gelen 5 küçükbaş hayvan belediye binasına girmeye çalıştı. Güvenlik görevlilerince engellenen hayvanların bazı vatandaşları da kovalaması ilginç görüntüler oluşturdu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Nevşehir'e bağlı Göre beldesinde sahiplerince kırsal alanda otlatılan sürüden ayrılan koç, keçi ve üç koyun belediye binasının bulunduğu alana geldi.

GÜVENLİK GÖREVLİLERİ ENGELLEDİ
Mini sürünün, Nevşehir Belediyesi'ne girmeye çalışması güvenlik görevlilerince engellendi. Belediyenin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, alandan uzaklaştırılmaya çalışılan hayvanlar arasındaki koçun, güvenlik personeli ve belediye binasına girmeye çalışan vatandaşları kovalaması da ilginç görüntü oluşturdu.

SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ
Güvenlik görevlilerinin haber vermesinin ardından Belediye Hayvan Kasabası personellerince alınan küçükbaş hayvanlar, tespit çalışmasının ardından sahipleri Hasan Ünbulan'a teslim edildi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU
Görüntüler, belediyenin sosyal medya hesaplarından paylaşılmasının ardından kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. (AA)