GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Aralık 2018 Pazar 12:15

Sürpriz görüşme: Bir araya geldiler

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis'te CHP Genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis'te CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. İki isim yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonrası açıklama yaptı.

"GÖRÜŞME İÇİN İLLA BİR NEDEN OLMASI GEREKMİYOR" 
Binali Yıldırım, "Görüşme için illa bir neden olması gerekmiyor. Sayın Genel Başkan'a nezaket ziyaretinde bulundum. Malum Meclis Başkanı olarak seçildikten sonra bizi ziyaret etmişti. Sonrasında Meclis tatile girdi. Yeni dönemde Meclis çalışmaları hakında bilgilendirme, istişare fırsatı bulduk. Hem de ziyaretimizi gerçekleştirmiş olduk'' dedi. Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin soruya yanıt vermedi.

"NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU KENDİSİNE YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM"
Kemal Kılıçdaroğlu ise "Sayın Başkan nezaket ziyaretinde bulundu kendisine yürekten teşekkür ederim. Aynı zamanda Meclis'teki çalışmalar konusunda da bilgilendirdi teşekkür ediyorum" diye konuştu. Görüşme sonrası soru alınmadı.

Kılıçdaroğlu ise ''Sayın Başkan nezaket ziyaretinde bulundu kendisine yürekten teşekkür ederim. Aynı zamanda parlamentodaki çalışmalar konusunda da bilgilendirdi'' diye konuştu.

Görüşme talebinin Binali Yıldırım'dan geldiği öğrenildi. CHP kaynakları bunun iadeiziyaret, bir nezaket ziyareti olduğunu vurguladı.