GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Gece/Gündüz
10 Ağustos 2021 Salı 09:57

Şükrü Özyıldız, yeni imajıyla dikkat çekti

Son olarak ATV'de yayınlanan 'Akıncı' dizisiyle ekranlara gelen 33 yaşındaki oyuncu Şükrü Özyıldız, önceki gün tatiline başladığı Çeşme'deki ünlü bir beach'te görüntülendi.

Üç numara kestirdiği saçlarıyla imajını yenileyen oyuncu Şükrü Özyıuldız, Çeşme'de objektiflere takıldı. Ünlü isim, kız kardeşi ile bir haftalık tatiline başladı.

Kardeşinin köpeği Barbie ile plajda oyunlar oynayan Özyıldız, oyuna denizde de devam etti. Oyuncunun frizbiyi denize fırlatarak Barbie ile oynadığı eğlenceli halleri kameralara yansıdı. Özyıldız, daha sonra köpeğini bırakıp tek başına denize balıklama atladı. Kısa süre denizde kalan yakışıklı oyuncu, daha sonra kız kardeşinin yanına giderek güneşlendi.

"YAZ DÖNEMİNİ ÇALIŞARAK GEÇİRİYORUM" 

Öte yandan geçtiğimiz ay bir alışveriş merkezinde görüntülenen Özyıldız, "Yaz dönemini de çalışarak, İstanbul'da geçiriyorum. Çekimlerimiz yoğun bir tempoda devam ediyor. Bugünden başlayan 1-2 iki günlük boşluğumuz var... Bu süreyi daha çok dinlenerek geçiriyorum. Bugün de bir kaç eksiğim için alışverişe çıkmam gerekiyordu, o yüzden de buraya geldim" açıklamasında bulunmuştu.