GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
28 Haziran 2024 Cuma 15:04

Şuhut'tan İzmir'e transfer... İZFAŞ'a genel müdür yardımcısı oldu!

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanı Caner Peynirci, İZFAŞ'a genel müdür yardımcısı olarak görevlendirildi

EGEDESONSÖZ -İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine Cemil Tugay’ın gelmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’nde kadro revizyonu yaşanmaya devam ediyor.

Bir çok farklı ilden İzmir’e transferlerin gerçekleştiği süreçte bir dikkat çekici görevlendirme daha yaşandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Şuhut İlçe Başkanlığı görevini yürüten Caner Peynirci, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile partideki görevinden dün istifa ettiğinin duyurmuştu.

Peynirci paylaşımında yola İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde devam edeceğini duyururken, Peynirci’nin yeni görevi belli oldu.

İZFAŞ’A ATANDI
İddialara göre geçtiğimiz aylarda İzmir’e gelerek Tugay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan CHP Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, İZFAŞ - İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.’ye genel müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.

PEYNİRCİ'NİN ÖZGEÇMİŞİ
Öte yandan Peynirci’nin özgeçmişinde şu ifadeler yer alıyor:

06.08.1995 tarihinde Afyonkarahisar'da dünyaya geldim. Eğitim ve öğretimimi Afyonkarahisar'da tamamladım.Ticaret ile uğraşmaktayım.Kendime ait yemek fabrikası ve emlak ofisi işletmelerim var.18 yaşımı doldurduğum gün üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nde Sandık görevlisi,ana kademe ilçe başkan yardımcısı,ilçe gençlik kolları başkanı,ana kademe il başkan yardımcısı ve il gençlik kolları başkanı olarak görev aldım. 2019 yerel seçimlerinde ilçe gençlik kolları başkanlığı görevimden istifa ederek Şuhut 1.sıra il genel meclis adayı oldum. 2020-2023 arasında Ana kademe il başkan yardımcısı ve gençlik kolları il başkanı olarak partimize hizmet ettim.19.08.2023 tarihinden bu tarafa Şuhut İlçe Başkanı görevimi yürütmekteyim.