GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Mayıs 2020 Cuma 22:58

Soylu'dan Kayalar'a sert tepki: Beceremedikçe çaresizce debeleniyorsun!

Eski Menderes Belediye başkanı Bülent Soylu, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'a zehir zemberek sözlerle yüklendi. Soylu açıklamasında, " Ya suçluluğun seni öfkelendiriyordur ya da beceremedikçe çaresizce debeleniyorsundur" dedi.

EGEDESONSÖZ- Bir önceki dönem Menderes Belediye başkanı Bülent Soylu, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar'ın, kendisinden önceki belediye icraatlarını gündeme getirmesinin ardından, bir açıklama yaptı. Soylu, Kayalar'a sert sözlerle yüklendi ve " Eğer hizmet edemiyor, hata yapıyor, hata yaptıkça önceki dönemlere adapsızca ;edepsizce saldırıyorsan bu işte bir iş var demektir. Ya suçluluğun seni öfkelendiriyordur ya da beceremedikçe çaresizce debeleniyorsundur. Demem o ki hizmeti çöp tesisinden ibaret sandığı halde çöp toplamaktan sinek ilacı dahi atmaktan aciz bu şahıs belediyecilikle ilgili karşılaştırma yapacak durumda dahi değildir" dedi.

Bülent Soylu'nun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Menderes Belediye başkanı bugün  bazı basın yayın organlarına yaptığı açıklamada hiç bir şekilde müdahil olmadığım bir tartışmanın içine ismimi dahil ederek dönemim belediyeciliğini ağzına alarak zannediyorum ki arkasında durmakta zorlandığı yanlışı örtmeye çalışmış.Öncelikle dile getirdiği “Camii’de canlı yayın yaptılar.” olayını kendisine hatırlatayım. Herhalde kendisinin de çok iyi bildiği bu olayı unutmuş. Dönemimin nice hizmetlerinden biri olan Gazipaşa Mestanlı Camii’mizin yapımı olay zamanında henüz tamamlanmamıştı,işçiler hale içinde çalışıyordu ve camii ibadete açılmamıştı bu bir. Röportaj camii önünde gerçekleştirilecekti ancak ani bastıran yağmur sebebiyle apar topar içeri alınmasına karar verildi bu da iki. Bunuda halen yanında çalışmakta olan ve olayın en yakın tanığı olan arkadaşımızdan öğrenebilir.Kaldı ki ben ve dönemim yaptığı doğrunun ve yanlışın arkasında durabilecek adapta insanlar olduğumuzdan konu ile ilgili açıklamamızı yaptık, ortada yanlış anlaşılan bir durum var ise bunu üstlenmesini bildik. Eğer hizmet edemiyor, hata yapıyor, hata yaptıkça önceki dönemlere adapsızca ;edepsizce saldırıyorsan bu işte bir iş var demektir. Ya suçluluğun seni öfkelendiriyordur ya da beceremedikçe çaresizce debeleniyorsundur. Demem o ki hizmeti çöp tesisinden ibaret sandığı halde çöp toplamaktan sinek ilacı dahi atmaktan aciz bu şahıs belediyecilikle ilgili karşılaştırma yapacak durumda dahi değildir. 

Adımı ve hizmetlerimi arkasında duramayacağınız hatalarınıza, 24 saat de 24 yalan politikanıza bir daha malzeme yapmamınızı pis ve kokuşmuş idarecilik anlayışınızın içine ismimi karıştırmamanızı tavsiye ederim. Ha hata yapmak sizin fıtratınız ise buyurun kendi pisliğinizde kendiniz boğulun.
Kamuoyuna ve adımı anan tüm şahıslara duyurulur.